Nico's Home Brewing Co.

Heerlijk smaken en er heerlijk uitzien

Nico is een ondernemer in de omgeving van Crooswijk in de stad Rotterdam. Nico organiseert regelmatig jazzconcerten genaamd 'Jazz in Crooswijk'. Tijdens deze concerten worden speciale bieren aangeboden tijdens het luisteren naar de muziek. Er is geen betere combinatie dan het proeven van heerlijk, micro-gebrouwen bier en het perfecte geluid van Jazz.

Realisatie

Nico benaderde ons omdat hij een nieuw soort bier brouwde, klaar om te worden geëtiketteerd. Een speciaal bier in een grote fles 750 ml om te delen! Terwijl hij sprak met een paar ideeën, besefte Nico al snel dat hij ook een merknaam en een logo nodig had om met het nieuwe bier mee te gaan. Nico's Home Brewing Co. werd een paar weken later geboren. De naam vertelt het verhaal door wie het bier is gemaakt en dat het een echte 'Home Brew' is.

Het label heeft frisse, levendige kleuren die passen bij de smaak van de bieren. De naam en illustratie van het bier is een spel op de Nederlands-Engelse taal, met 'Brom' verwijst naar de scooter en Beer betekent 'bier' in het Nederlands. De illustratie speelt ook in op de leuke kant en de delende van dit speciale bier.

Services

  • Merknaam
  • logo
  • Label Ontwerp