Over ons

- Kort

Fixyfoxy is een onafhankelijke ontwerpstudio met een team van twee die ernaar streven om met merken en bedrijven samen te werken, zodat ze hun verhaal met vertrouwen kunnen vertellen. Daarvoor gebruiken we verschillende vaardigheden in online- en offline ontwerp.

- Diepe duik

Fixyfoxy is een ontwerpstudio in Rotterdam, opgericht door grafisch ontwerpers Gideon Evenhouse & Dora Varga. Beide afgestudeerden van een vierjarig grafisch ontwerpstudie in Rotterdam. Ze zijn gespecialiseerd in merk- en verpakkingsontwerp. Fixyfoxy heeft een stevig netwerk van jonge ontwerpers die fixyfoxy kunnen aanvullen en uitbreiden tot een krachtig ontwerpteam.

Voordat we beginnen met ontwerpen, kijken we naar de sterke punten en waarden van de klant of het bedrijf. Benadrukken en filteren om een ​​unieke propositie te creëren die aansluit op de missie. In dit proces concentreren we ons echt op het kernverhaal dat verteld moet worden. Door onze brede vaardigheden ontwerpen we zowel print, zoals: identiteiten, verpakkingen, campagnes en illustraties. En web, zoals: websites die aansluiten bij de merkidentiteit.

Heb je een verhaal dat gehoord moet worden? Benieuwd naar wat het proces van fixyfoxy is? Noodzaak naar een frisse strategische visie van buitenaf? Stuur een e-mail voor een brainstormsessie of een praatje en een kop koffie!

Headerafbeelding door Rogier Bos - www.rogierbos.com

Contact

Stuur ons een e-mail of bel ons!

Hello@fixyfoxy.nl

+ 316-14212721